ONS VERHAAL

STAALBOUW IS ONZE PASSIE

Van Gestel Montage is een staalbouw en montagebedrijf centraal gelegen in Kaatsheuvel. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en begeleiden van staalconstructies, maar ook in het leggen van verdiepingsvloeren en het plaatsen van beton en ytong wanden. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en België.

Industriebouw

Van Gestel Montage is gespecialiseerd in industriebouw. Wij bouwen industriële panden in verschillende sectoren. Elk pand wordt op maat gebouwd, volledig naar wens van de klant. Wij hebben jarenlange ervaring en bouwen alleen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast bieden wij maximale begeleiding en kunnen zo een hoop bouwzorgen voor u als klant wegnemen. Als u op zoek bent naar een professional op het gebied van industriebouw, moet u bij Van Gestel Montage zijn.

Klant staat centraal

Bij Van Gestel Montage staat de klant altijd centraal. Wij begeleiden het hele bouwproces en houden ondertussen nauw contact met de opdrachtgever. Door een goede planning te maken en ons daar ook aan te houden, kunnen we snel en efficiënt werken. Daarbij verliezen we de kwaliteit natuurlijk nooit uit het oog. Van Gestel Montage is een veelzijdig bedrijf. We werken nauw samen met opdrachtgevers en leveranciers en kunnen daarom een totaalpakket leveren op het gebied van industriebouw. Zo zijn we ook erg vakkundig in het leggen van verdiepingsvloeren, het plaatsen van betonnen wanden, ytong wanden, plinten en stalen trappen, het monteren van hekwerk en het aanpassen van bestaande constructies.

Werkwijze

Met ruim 15 jaar ervaring is Van Gestel Montage een specialist op het gebied van industriebouw. We leveren dan ook altijd kwaliteit. Onze ervaren vakmensen weten precies waar ze mee bezig zijn. Onze werkwijze wordt dan ook gekenmerkt door professionaliteit en precisie. Daarnaast is een goede planning van essentieel belang.  Van Gestel Montage houdt grip op de planning door structurele communicatie met haar opdrachtgevers en leveranciers. Wij staan dan ook bekend als een flexibele en betrouwbare partner.

Bedrijfsprofiel

U vindt Van Gestel Montage in Kaatsheuvel, centraal gelegen in Brabant. We zijn een staalbouw/montagebedrijf met ruime ervaring in de industriebouw. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en soms ook in het buitenland. We hebben inmiddels een groot netwerk van tevreden klanten opgebouwd. En dat is niet vreemd, want staalbouw is al jarenlang onze passie. Onze bedrijfskenmerken zijn gedrevenheid en vakmanschap en we maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze missie is om elke klus perfect voor onze opdrachtgevers uit te voeren. Daarom werken we alleen maar samen met ervaren en gediplomeerde vakmensen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in industriebouw? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Wij helpen u graag met de realisatie van uw pand.

Neem contact op

PROJECTEN

ONS STAALWERK

Van Gestel Montage is dé specialist voor het zetten/monteren van uw staalconstructie. Dankzij precieze planning, hard werken en goede samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers monteren wij iedere staalconstructie met een hoge bouwsnelheid. Dit zonder in te boeten aan kwaliteit.

ZIE SOCIAL MEDIA VOOR RECENTE PROJECTEN
ONZE PROJECTEN