ONS VERHAAL

STAALBOUW IS ONZE PASSIE

Van Gestel Montage is een staalbouw en montagebedrijf centraal gelegen in Kaatsheuvel. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en begeleiden van staalconstructies, maar ook in het leggen van verdiepingsvloeren en het plaatsen van beton en ytong wanden. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en België.

Montage staalconstructie

Zoekt u een professional voor de montage van uw staalconstructie? Dan bent u bij Van Gestel Montage aan het goede adres. Wij zijn namelijk dé specialist voor het zetten of monteren van uw staalconstructie. Bij ons vindt u nog ouderwets vakwerk. Daarnaast doen we wat we beloven. Dankzij onze precieze planning en goede samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers, is de montage van uw staalconstructie bij ons in goede handen. Wij werken hard en nauwkeurig zodat de stalen constructie zo snel mogelijk staat. Dit zonder in te boeten aan kwaliteit.

Maatwerk

Bij de montage van een staalconstructie komt het aan op precisie. Dat begint al bij de staalproductie en werkvoorbereiding en eindigt bij de uiteindelijke staalmontage. Bij Van Gestel Montage kunt u terecht voor maatwerk. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen dat uw staalconstructie op een efficiënte manier gemonteerd wordt. Wilt u een stal, loods, of bedrijfshal wilt bouwen? Door de montage van de staalconstructie aan Van Gestel Montage uit te besteden, bouwt u sneller en slimmer. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkwijze

Van Gestel Montage heeft ruim 15 jaar ervaring in de staalbouw. Daarom weten we precies hoe we kwaliteit kunnen leveren. We hebben alleen maar ervaren vakmensen in dienst, die precies weten waar ze mee bezig zijn. Onze werkwijze wordt dan ook gekenmerkt door professionaliteit en precisie. Maar een goede montage van een staalconstructie vraagt ook om een goede planning.  Van Gestel Montage houdt grip op de planning door structurele communicatie met haar opdrachtgevers en leveranciers. Wij staan dan ook bekend als een betrouwbare en flexibele partner.

Bedrijfsprofiel

Van Gestel Montage is een staalbouw/montagebedrijf, centraal gelegen in Kaatsheuvel, dat ruime ervaring heeft in het bouwen van staalconstructies. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en soms ook in het buitenland. Inmiddels hebben we een groot netwerk van tevreden klanten opgebouwd. Staalbouw is al jaren onze passie. Onze kenmerken zijn gedrevenheid en vakmanschap en we maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze missie is om elke klus perfect en zonder kopzorgen voor onze opdrachtgevers uit te voeren. Daarom werken we alleen maar samen met ervaren vakmensen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een bedrijf die de montage van uw staalconstructie kan uitvoeren? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

PROJECTEN

ONS STAALWERK

Van Gestel Montage is dé specialist voor het zetten/monteren van uw staalconstructie. Dankzij precieze planning, hard werken en goede samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers monteren wij iedere staalconstructie met een hoge bouwsnelheid. Dit zonder in te boeten aan kwaliteit.

ZIE SOCIAL MEDIA VOOR RECENTE PROJECTEN