ONS VERHAAL

STAALBOUW IS ONZE PASSIE

Van Gestel Montage is een staalbouw en montagebedrijf centraal gelegen in Kaatsheuvel. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en begeleiden van staalconstructies, maar ook in het leggen van verdiepingsvloeren en het plaatsen van beton en ytong wanden. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en België.

Montagebedrijf staalconstructie

Van Gestel Montage is een ervaren montagebedrijf dat uw staalconstructie op een deskundige manier kan monteren. Bij ons kunt u nog terecht voor ouderwets vakwerk. Dat ziet u terug aan het werk dat we leveren. Maar ook aan de manier waarop we werken. Staal is namelijk onze passie. We zijn een montagebedrijf, gespecialiseerd in staalconstructie en alles wat daar bij komt kijken. Wij kunnen u alles uit handen nemen, zodat u geen bouwzorgen heeft. En we doen wat we beloven, uw bedrijfspand of gebouw wordt op een snelle en vakkundige manier gebouwd.

Maatwerk

Precisie is heel belangrijk in ons vak. En dan hebben we het niet alleen over de afwerking. Wij leveren tijdens het hele proces maatwerk, dat begint al bij de staalproductie en werkvoorbereiding en eindigt bij de oplevering van uw pand. Ons montagebedrijf heeft veel ervaring met staalconstructie. Door de montage aan Van Gestel Montage uit te besteden, bouwt u sneller en slimmer en ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkwijze

Van Gestel Montage heeft ruim 15 jaar ervaring in de staalbouw en is inmiddels een gevestigde naam in de bouwwereld. Wij weten dan ook precies hoe we kwaliteit kunnen leveren. Zo hebben we alleen maar ervaren en gediplomeerde vakmensen in dienst, zij zorgen ervoor dat alles perfect wordt afgewerkt. Onze werkwijze wordt dan ook gekenmerkt door precisie en professionaliteit. Daarnaast maken we altijd een goede planning en daar houden we ons ook aan. Van Gestel Montage houdt grip op de planning door structurele communicatie met haar opdrachtgevers en leveranciers. Daarom staan wij bekend als een betrouwbare en flexibele partner.

Bedrijfsprofiel

Van Gestel Montage is een staalbouw- en montagebedrijf  gespecialiseerd in staalconstructie. Maar we kunnen nog veel meer voor u betekenen. Zo leggen we ook verdiepingsvloeren en plaatsen we betonnen wanden. We werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en soms ook in het buitenland. Inmiddels hebben we een groot netwerk van tevreden klanten opgebouwd. Onze kenmerken zijn vakmanschap en gedrevenheid en we maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Wij hebben als missie om elke opdracht perfect en voor onze opdrachtgevers uit te voeren.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een montagebedrijf die de montage van uw staalconstructie kan uitvoeren? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

PROJECTEN

ONS STAALWERK

Van Gestel Montage is dé specialist voor het zetten/monteren van uw staalconstructie. Dankzij precieze planning, hard werken en goede samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers monteren wij iedere staalconstructie met een hoge bouwsnelheid. Dit zonder in te boeten aan kwaliteit.

ZIE SOCIAL MEDIA VOOR RECENTE PROJECTEN