ONS VERHAAL

STAALBOUW IS ONZE PASSIE

Van Gestel Montage is een staalbouw en montagebedrijf centraal gelegen in Kaatsheuvel. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en begeleiden van staalconstructies, maar ook in het leggen van verdiepingsvloeren en het plaatsen van beton en ytong wanden. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en België.

Staalbouw

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in staalbouw? Dan bent u bij Van Gestel Montage aan het goede adres. Wij bouwen loodsen, bedrijfshallen en panden van staal. Van Gestel Montage is een innovatief bedrijf en houdt van een persoonlijke benadering. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring kunt u praktische oplossingen verwachten, die volledig aansluiten op uw wensen en budget. Van Gestel Montage helpt u dan ook graag bij de realisatie van uw project. Staalbouw is al jaren onze passie. Of u nu kiest voor een bedrijfshal of loods, wij gaan graag voor u aan de slag!

Maatwerk

Bij Van Gestel Montage vindt u alleen maatwerk. Wij helpen u graag om uw plannen te realiseren. Al veel klanten gingen u voor. Wij hebben dan ook een grote en tevreden klantenkring opgebouwd. En dat is niet gek, wij streven bij elk project naar een perfect eindresultaat. Dat begint al bij de kennismaking. We luisteren naar uw idee, denken mee en geven altijd een helder advies voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met uw bouwplan. Dat maakt Van Gestel Montage een geschikte partij voor de realisatie van uw bouwplan. Wij gaan voor de beste kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Werkwijze

De werkwijze van ons bedrijf wordt gekenmerkt door precisie en professionaliteit. We hebben niet voor niets al meer dan 15 jaar ervaring in de staalbouw. Dat resulteert in een trouwe klantenkring in zowel binnen- als buitenland. En veel mooie projecten die we hebben mogen realiseren. We staan dan ook bekend als een betrouwbare en flexibele partner. Omdat we alleen met ervaren en gediplomeerde vakmensen werken, bent u verzekerd van kwaliteit.

Bedrijfsprofiel

Van Gestel Montage is een veelzijdig bedrijf, centraal gelegen in het Brabantse Kaatsheuvel. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en leveranciers en kunnen een totaalpakket leveren op het gebied van staalbouw. Wij zijn ook vakkundig in het leggen van verdiepingsvloeren, het plaatsen van betonnen wanden, ytong wanden, plinten en stalen trappen, het monteren van hekwerk en het aanpassen van bestaande constructies. Onze kenmerken zijn daarnaast vakmanschap en gedrevenheid. Onze missie is om elke opdracht perfect en voor onze opdrachtgevers uit te voeren.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in staalbouw en snel en vakkundig werkt? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar.

Neem contact op

PROJECTEN

ONS STAALWERK

Van Gestel Montage is dé specialist voor het zetten/monteren van uw staalconstructie. Dankzij precieze planning, hard werken en goede samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers monteren wij iedere staalconstructie met een hoge bouwsnelheid. Dit zonder in te boeten aan kwaliteit.

ZIE SOCIAL MEDIA VOOR RECENTE PROJECTEN
ONZE PROJECTEN