ONS VERHAAL

STAALBOUW IS ONZE PASSIE

Van Gestel Montage is een staalbouw en montagebedrijf centraal gelegen in Kaatsheuvel. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en begeleiden van staalconstructies, maar ook in het leggen van verdiepingsvloeren en het plaatsen van beton en ytong wanden. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en België.

Staalbouwbedrijf

Van Gestel Montage is een gerenommeerd staalbouwbedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Wilt u een bedrijfshal of een ander pand bouwen en bent u op zoek naar een ervaren staalbouwbedrijf? Wij staan klaar om van uw bouwplan een geslaagd project te maken. Van Gestel Montage is gespecialiseerd in het vervaardigen en monteren van staalconstructies voor verschillende sectoren zoals utiliteitsbouw en industrie. We onderscheiden ons door korte lijnen en een strakke planning. Een zeer ervaren team van gemotiveerde medewerkers staat voor u klaar.

Klant centraal

Bij Van Gestel Montage stellen we altijd de klant centraal. We leveren dan ook alleen maar maatwerk. Al vanaf de eerste kennismaking denken we met u mee. We komen bijvoorbeeld met slimme oplossingen die voor u het meest prijsgunstig zijn. Daarnaast doen we wat we beloven. We hanteren een planning en daar houden we ons aan. U heeft tijdens het project te maken met een vaste aanspreekpartner. Wij houden het namelijk graag persoonlijk. Wij zijn een staalbouwbedrijf dat doet wat het belooft. Uw bouwproject is bij ons dan ook in goede handen.

Werkwijze

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door professionaliteit en precisie. Van Gestel Montage heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring in de staalbouw. In die periode heeft ons staalbouwbedrijf een trouwe en tevreden klantenkring opgebouwd, zowel in binnen- als buitenland. We staan dan ook bekend als een betrouwbare en flexibele partner. En we staan garant voor een gedegen uitvoering van uw project. Omdat we alleen met ervaren en gediplomeerde vakmensen werken, bent u verzekerd van kwaliteit. We maken ook alleen maar gebruik van hoogwaardige producten.

Bedrijfsprofiel

Van Gestel Montage is een veelzijdig bedrijf. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en leveranciers en kunnen daarom een totaalpakket leveren op het gebied van industriebouw. Wij zijn als staalbouwbedrijf ook erg vakkundig in het leggen van verdiepingsvloeren, het plaatsen van betonnen wanden, ytong wanden, plinten en stalen trappen, het monteren van hekwerk en het aanpassen van bestaande constructies. Staal is niet voor niets onze passie! Onze kenmerken zijn daarnaast vakmanschap en gedrevenheid. Wij hebben als missie om elke opdracht perfect en voor onze opdrachtgevers uit te voeren.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een staalbouwbedrijf dat de montage van uw staalconstructie kan uitvoeren op een snelle en vakkundige manier? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar.

Neem contact op

PROJECTEN

ONS STAALWERK

Van Gestel Montage is dé specialist voor het zetten/monteren van uw staalconstructie. Dankzij precieze planning, hard werken en goede samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers monteren wij iedere staalconstructie met een hoge bouwsnelheid. Dit zonder in te boeten aan kwaliteit.

ZIE SOCIAL MEDIA VOOR RECENTE PROJECTEN
ONZE PROJECTEN