ONS VERHAAL

STAALBOUW IS ONZE PASSIE

Van Gestel Montage is een staalbouw en montagebedrijf centraal gelegen in Kaatsheuvel. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en begeleiden van staalconstructies, maar ook in het leggen van verdiepingsvloeren en het plaatsen van beton en ytong wanden. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en België.

Montage staalbouw

Van Gestel Montage is gespecialiseerd in staalbouw. U kunt bij ons terecht voor het zetten en monteren van uw staalconstructie. Bij ons vindt u nog ouderwets vakwerk. Dat ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Daarnaast doen we wat we beloven. Dankzij onze precieze planning en goede samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers, is de montage van uw staalconstructie bij ons in goede handen. Onze vakmensen werken hard en nauwkeurig, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Maatwerk

Bij montage in de staalbouw komt het aan op precisie. Dat vereist dus vakmanschap. En dat begint al bij de werkvoorbereiding. Heeft u een idee? Wij denken graag met u mee en voorzien u van een helder advies. Tijdens het gehele bouwproces overleggen we met u als opdrachtgever. Van Gestel Montage levert dan ook alleen maatwerk. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen dat uw staalconstructie op een efficiënte manier gemonteerd wordt. Of u nu een stal, loods of bedrijfspand wilt laten bouwen. Door de montage van de staalconstructie aan ons uit te besteden, bouwt u sneller en slimmer. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van montage in de staalbouw? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkwijze

Van Gestel Montage heeft ruim 15 jaar ervaring in de staalbouw. We weten daarom precies hoe we kwaliteit kunnen leveren. Dat begint al bij het personeel, u vindt bij ons alleen maar ervaren en gediplomeerde vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn Onze werkwijze wordt dan ook gekenmerkt door professionaliteit en precisie. Daarnaast maken we altijd een goede planning waar we ons ook aan houden. U krijgt te maken met een vast aanspreekpunt. Wij staan dan ook bekend als een betrouwbare en flexibele partner.

Bedrijfsprofiel

Van Gestel Montage is een staalbouw en montagebedrijf, centraal gelegen in Kaatsheuvel. We hebben ruime ervaring in het bouwen van staalconstructies maar ook in het leggen van verdiepingsvloeren en het monteren van hekwerk. We zijn niet voor niets sterk in metaalwerk. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en soms ook in het buitenland. Dat is terug te zien aan een groot netwerk van tevreden klanten. Onze kenmerken zijn gedrevenheid en vakmanschap en we maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze missie is dan ook om elke klus perfect en zonder kopzorgen voor onze opdrachtgevers uit te voeren.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in montage in de staalbouw? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

PROJECTEN

ONS STAALWERK

Van Gestel Montage is dé specialist voor het zetten/monteren van uw staalconstructie. Dankzij precieze planning, hard werken en goede samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers monteren wij iedere staalconstructie met een hoge bouwsnelheid. Dit zonder in te boeten aan kwaliteit.

ZIE SOCIAL MEDIA VOOR RECENTE PROJECTEN