ONS VERHAAL

Van Gestel Montage is een staalbouw en montagebedrijf centraal gelegen in Kaatsheuvel. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en begeleiden van staalconstructies, maar ook in het leggen van verdiepingsvloeren en het plaatsen van beton en ytong wanden. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en België.

STAALBOUW

IS ONZE PASSIE

Voor iedere bouw zijn wij gedreven om deze perfect en zonder kopzorgen voor onze opdrachtgevers op te leveren. Dat begint al bij de voorbereiding. Wij denken graag met u mee en houden grip op de planning door structureel overleg. Door de combinatie van werkvoorbereiding, ervaring en werkmentaliteit is een hoge bouwsnelheid gegarandeerd en nemen wij u alle zorg uit handen.
Wij werken alleen met ervaren vakmensen die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben waardoor kwaliteit en een hoge bouwsnelheid gegarandeerd is.

ONZE KRACHT

UW STAALCONSTRUCTIE

Van Gestel Montage is dé specialist voor het zetten/monteren van uw staalconstructie. Dankzij precieze planning, hard werken en goede samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers monteren wij iedere staalconstructie met een hoge bouwsnelheid. Dit zonder in te boeten aan kwaliteit.

Wij zijn ook vakkundig op het gebied van:

  • Het leggen van verdiepingsvloeren;
  • Het plaatsen van betonnen wanden;
  • Het plaatsen van plinten;
  • Het plaatsen van ytong wanden;
  • Het monteren van hekwerk;
  • Het plaatsten van stalen trappen;
  • Het aanpassen van bestaande constructies;
  • Verdiepingsvloeren in bestaande constructies monteren;

GOED MATERIEEL

IS HET HALVE WERK

Goed materieel is belangrijk bij Van Gestel Montage. Wij werken altijd met het kwalitatief beste materieel. Iedere ploeg beschikt over een nette bus welke meer dan voldoende is uitgerust met het benodigde gereedschap. Mocht er ter plaatse iets vermaakt moeten worden, is dit geen probleem. Ook heeft iedere ploeg een veste set van 2 hoogwerkers (en gaan wij medio november werken met een eigen kraan met machinist).