ONS VERHAAL

STAALBOUW IS ONZE PASSIE

Van Gestel Montage is een staalbouw en montagebedrijf centraal gelegen in Kaatsheuvel. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en begeleiden van staalconstructies, maar ook in het leggen van verdiepingsvloeren en het plaatsen van beton en ytong wanden. Wij werken voor diverse opdrachtgevers in geheel Nederland en België.

Staalbouw Brabant

Zoekt u een bedrijf met staalbouw als specialiteit in Brabant? Dan moet u bij Van Gestel Montage zijn. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bouwen van loodsen, bedrijfshallen en panden van staal. Wij zijn een innovatief bedrijf en houden van een persoonlijke benadering. Daarom heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt. We hebben meer dan 15 jaar ervaring en daarom kunt u praktische oplossingen verwachten, die ook nog eens aansluiten op uw wensen en uw budget. Van Gestel Montage helpt u graag bij de realisatie van uw project. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Of u nu kiest voor een bedrijfshal of loods, Van Gestel Montage gaat graag voor u aan de slag!

Maatwerk

Wij gaan alleen voor maatwerk en helpen u daarom graag om uw plannen te realiseren.  Niet voor niets gingen al veel klanten u voor. Inmiddels hebben we een kring van tevreden klanten opgebouwd in de staalbouw sector in Brabant. En dat is niet zo vreemd want wij streven bij elk bouwproject naar een perfect eindresultaat.  We luisteren naar uw plannen, denken mee en geven altijd een helder advies. Pas dan gaan we aan de slag met uw bouwplan.  Dat maakt Van Gestel Montage een geschikte partij voor elk project. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Werkwijze

De werkwijze van Van Gestel Montage wordt onder andere gekenmerkt door precisie en professionaliteit. Wij zijn een ervaren bedrijf in de staalbouw, gevestigd in Brabant. We hebben al veel mooie projecten mogen realiseren, in zowel binnen- als buitenland. Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar bedrijf? Dan moet u bij ons zijn. Omdat we alleen met ervaren en gediplomeerde vakmensen werken, bent u verzekerd van kwaliteit.

Bedrijfsprofiel

Van Gestel Montage is een veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in staalbouw, centraal gelegen in Brabant. In Kaatsheuvel om precies te zijn. Wij kunnen een totaalpakket leveren, mede omdat we nauw samenwerken met leveranciers en onze opdrachtgevers. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het leggen van verdiepingsvloeren, het plaatsen van betonnen wanden, ytong wanden, plinten en stalen trappen, het monteren van hekwerk en het aanpassen van bestaande constructies. Onze missie is om elke opdracht perfect en voor onze opdrachtgevers uit te voeren.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in staalbouw in Brabant? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar.

PROJECTEN

ONS STAALWERK

Van Gestel Montage is dé specialist voor het zetten/monteren van uw staalconstructie. Dankzij precieze planning, hard werken en goede samenwerking met leveranciers en opdrachtgevers monteren wij iedere staalconstructie met een hoge bouwsnelheid. Dit zonder in te boeten aan kwaliteit.

ZIE SOCIAL MEDIA VOOR RECENTE PROJECTEN